Ga naar Homepagina

Catering bedrijf Utrecht

Catering bedrijf Utrecht met ruime keuze

Als u naar een catering bedrijf in Utrecht op zoek bent om in deze stad of omgeving dan is Van der Schoot de beste keuze. Wij zijn als partyspecialist actief in het midden van Nederland en bieden u een ruime keuze. Wij werken namelijk al meer dan een decennium lang met de beste catering bedrijven in Utrecht en omstreken samen die bekend staan om de hoge kwaliteit en de cateringsporen ruimschoots hebben verdiend.


Zie ook: Catering Soesterberg en Marktkraam huren Hilversum

Zoekt u een catering bedrijf in Hilversum

Een bruiloft, congres of ander event zijn gelegenheden waar u op het gebied van heerlijk eten en drinken alles uit handen kunt geven. Als u daarvoor op zoek bent naar een catering bedrijf in Hilversum of omgeving dan bent u bij Van der Schoot aan het goede adres. De keuze uit catering voor uw feest in Hilversum is groot als u met ons bedrijf in zee gaat. Het cateringplan wordt volledig op maat samengesteld en varieert van borrelhapjes tot warme en koude buffetten en van tapas tot stamppotten.

Catering bedrijf in Utrecht met thema

Themacatering is een ideale keuze als uw feest of event een speciaal thema heeft. Als er sprake is van een thema dan kunt u dat in alles laten terugkomen, van decor tot en met het eten en drinken. Als u op zoek bent naar een catering bedrijf in Utrecht dat voor u de themacatering kan verzorgen, dan is Van der Schoot graag uw partner. Wij schakelen voor u het beste catering bedrijf in Utrecht in met de garantie dat uw gasten een culinaire ervaring beleven.

Catering bedrijf in Hilversum voor à la carte catering

Van der Schoot is voor elke culinaire omlijsting op een event de beste keuze. Dat geldt ook met betrekking tot à la carte catering waarvoor wij het perfecte catering bedrijf in Hilversum of omgeving inschakelen. Overigens kunt u bij ons eveneens terecht voor drankencatering en verzorgt Van der Schoot in aanvulling op de service van het catering bedrijf in Hilversum graag de aankleding. Wij hebben namelijk alle horecabenodigdheden, partyartikelen, materiaal en apparatuur beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wij werken onder andere voor:
Ziggodome Rabobank FC Utrecht rai Amsterdam ABN-Amro Achmea