Ga naar Homepagina

Marktkraam huren Hilversum

Marktkraam huren in Hilversum met dak

Een marktkraam huren in Hilversum met dak biedt de beste basis om uw spulletjes uit te stallen. Van der Schoot verhuurt kramen met dekzeil en dat biedt als voordeel dat er bescherming wordt geboden tegen weersinvloeden. Bijvoorbeeld tegen de zon, maar ook tegen de regen. Een voordeel van het huren van een marktkraam in Hilversum met dak is bovendien dat de kraam er sfeervoller uitziet.

Marktkraam huren in Utrecht met gemakkelijke montage

Gemak dient de mens en dat doet Van der Schoot eveneens. U kunt namelijk bij ons een marktkraam huren in Utrecht die heel eenvoudig in elkaar kan worden gezet en weer even gemakkelijk gedemonteerd kan worden. Indien u voor nog meer gemak kiest voor de montage en het transport dan kunt u in Utrecht een marktkraam huren die inklapbaar is en voor het transport maar heel weinig ruimte in beslag neemt. Wij hebben dan ook verschillende modellen beschikbaar om een keuze uit te maken.


Zie ook: Partytent huren Amersfoort en Partytent huren Utrecht

Marktraam huren in Hilversum voor meerdere dagen

Van der Schoot is specialist in het verhuren van allerlei benodigdheden voor evenementen en biedt niet alleen een ruime keuze uit artikelen, maar is tevens heel flexibel. Bijvoorbeeld voor wat betreft het aantal dagen dat u een marktkraam wenst te huren in Hilversum. U kunt de kraam voor een enkele dag huren of bijvoorbeeld voor meerdere dagen. Bij meerdere huurdagen profiteert u van het prijsvoordeel, want de huurprijs daalt naarmate de kraam langer gehuurd wordt. De kramen zijn beschikbaar in een afmeting van 200 bij 80 centimeter en wij bieden u keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen

Marktkraam huren in Utrecht bij Van der Schoot

Van der Schoot biedt u in alle opzichten het grootste gemak. U kunt bij het huren van een marktkraam in Utrecht online heel eenvoudig uw keuze maken. U kunt bijvoorbeeld voor een enkele kraam kiezen of voor meerdere kramen in dezelfde stijl. Het is tevens mogelijk om verschillende marktkramen te huren om wat meer diversiteit tentoon te spreiden. Verder gemak wordt geboden met onze bezorgservice waar u naar keuze gebruik van kunt maken.

Wij werken onder andere voor:
Ziggodome Rabobank FC Utrecht rai Amsterdam ABN-Amro Achmea