Ga naar Homepagina

Partytent huren Amersfoort

Partytent huren in Amersfoort met keuze uit twee types

Een partytent huren in Amersfoort betekent dat u bij Van der Schoot de keuze wordt geboden uit twee types. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor extra gemak bij het huren van een partytent in Amersfoort door voor de vouwtent te kiezen. De harmonicatent is voorzien van een kliksysteem waardoor de tent heel gemakkelijk met één persoon in elke hoek snel kan worden opgezet. Dit type is in het bijzonder geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld de achtertuin. Daarnaast is er de standaardpartytent die eenvoudig door een meer geoefende kampeerder opgezet kan worden.

Feesttent huren in Amersfoort voor kleine en grote feesten

Voor elk feest hoe klein of groot heeft Van der Schoot Verhuur & Events alle benodigdheden beschikbaar. Ook voor het huren van een feesttent kunt u bij Van der Schoot terecht met keuze uit grote en kleine exemplaren. De grootste feesttent die u bij ons kunt huren voor een feest in Utrecht is maar liefst vijftien meter breed. Voor kleinere feesten zijn er kleinere tenten beschikbaar vanaf drie meter breed.


Zie ook: Partytent huren Utrecht en Partyverhuur Hilversum

Partytent huren in Amersfoort voor een feestelijk decor

Er zijn feesten waar ook het decor een belangrijke rol speelt. In plaats van een gewone partytent te huren in Amersfoort biedt Van der Schoot u dan ook een keuze uit een breed scala van andere tenten. Zo kunt u naast de keuze voor het huren van een partytent in Amersfoort gebruikmaken van de mogelijkheid om een Pagodetent te huren. Deze tent wordt een echte blikvanger op uw feest, waarbij het puntdak direct in het oog springt. Daarnaast wordt de gelegenheid geboden om voor een fraaie stretchtent te kiezen.

Feesttent huren in Amersfoort en laten bezorgen

Van der Schoot biedt u de gelegenheid van een praktische bezorgservice gebruik te maken. U kunt dan ook heel gemakkelijk een feesttent huren en op elke gewenste locatie in Amersfoort laten bezorgen. Voor de bezorgservice bij het huren van een feesttent in Amersfoort geldt een uitermate schappelijk tarief. Wij bezorgen van deur tot deur en kunnen uiteraard de tent ook weer vanaf de feestlocatie ophalen. Zo kunt u kiezen voor bezorgen of retour of voor bezorgen en retour.

Wij werken onder andere voor:
Ziggodome Rabobank FC Utrecht rai Amsterdam ABN-Amro Achmea