Ga naar Homepagina

Partytent huren Utrecht

Partytent huren in Utrecht met keuze uit diverse formaten

Een partytent huren in Utrecht is ideaal om uw gasten op een buitenlocatie op een speciale manier te ontvangen, waarbij bescherming wordt geboden tegen zon en regen. U kunt bij Van der Schoot terecht voor het huren van een partytent in Utrecht. Daarbij bieden wij u de keuze uit verschillende formaten. Dat is handig, want de ene feestlocatie biedt meer ruimte dan de andere locatie. De afmetingen variƫren van drie bij drie meter tot vier bij vier meter en van zes bij vier meter tot zes bij drie meter.

Feesttent huren in Utrecht met geschikt type voor elk feest

Een feest dat buiten wordt gehouden kan in het water vallen als het onverhoopt gaat regenen. Als u in Utrecht een feest geeft op een buitenlocatie dan kunt u een feesttent huren die bescherming biedt en bovendien het feest een extra sfeervolle uitstraling geeft. Een feesttent huren in Utrecht vormt namelijk ook de basis van een decor. Voor wat betreft de afmetingen geldt dat wij zowel voor kleine gezelschappen als voor grote gezelschappen de ideale tent voor uw feest beschikbaar hebben.


Zie ook: Partyverhuur Hilversum en Sprinkussen huren Amersfoort

Partytent huren in Utrecht in de vorm van een vouwtent

Bij Van der Schoot is alles mogelijk op het gebied van verhuur & events. Voor het huren van een van de populaire partytenten in Utrecht kunt u bijvoorbeeld de keuze maken voor een vouwtent. Dat heeft als voordeel dat de tent heel gemakkelijk is op te zetten. Bij het huren van een vouwtent als partytent in Utrecht is het namelijk zo dat er sprake is van een praktisch kliksysteem. De vouwtent is ook voor kleine locaties geschikt, zoals voor feesten in de achtertuin.

Feesttent huren in Utrecht met bezorgservice

Er komt altijd veel bij kijken als er een feestelijke gelegenheid wordt georganiseerd. Dan is het handig en prettig dat u bij een feesttent huren in Utrecht kunt rekenen op een betrouwbare bezorgservice. Van der Schoot biedt voor het huren van een feesttent in Utrecht de mogelijkheid om van de bezorgservice gebruik te maken.

Wij werken onder andere voor:
Ziggodome Rabobank FC Utrecht rai Amsterdam ABN-Amro Achmea